Dind@DDim.. 1st time riding a KL-MONORAIL  

Thursday, November 4, 2010

Bukan senang untuk berpeluang membawa Naddim & Dinda jalan2 di KL.. Sebelum ini pernah terlintas untuk memperkenalkan Naddim dgn 'public transport' tapi belum pernah berpeluang untuk pergi.. dan kalau berkesempatan pun seboleh2nya bukan hari weekend.. *tau2 ajalah klu weekend pasti public transportnya crowded..

Nah kebetulan skali hari senin lalu Ayah MC kerja.. Habis makan siang di kampung baru.. kami gak tau mau kemana *perjalanan yg gak di plan sama sekali :D

Tiba2 ayah kasi idea -->parkir mobil di Bukit Bintang,, ngemall bentar di sg. wang,, then beli tiket naik Monorail... yeay!! yipeeeeeeeeeee!!


rute kami di mulai dari B.Bintang - B.Nenas - KL Sentral - B.Bintang ;))




Lagi nunggu monorail.. "Happy banget!!"


Bukit Bintang station





I am here!!! B. Nenas station..

Dinda yg gak bisa duduk manis... very active!!


Hmmm.. next,, mau naik public transport apalagi yak??!! bus?? LRT? Komuter?? atau ERL ke KLiA ?? huhuuu.. next time ya Naddim.. :)))

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


My girl's 1st Birthday [14.10.10]  

Happy 1st Birthday Dinda..

Anak kesayangan Bunda...
Gadis kecil kemanjaan Ayahhh...
Adik manisss kesayangan Abg NaDDim...



"Adik Oya!! we All love U!!
Semoga adik sehat selalu.. tak mo sakit2 lagi tau :( !!
membesar dengan happy..
jadi anak yang solehah.. Aminn!!

mmmuuuwaahhhh xoxoxo


AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


ngabsen yg terlalu lama... lol  

[July - November '10]


TERLALU
.

..
...
....
LAMA
.....
......
.......
........
BERSAWANG :)))))))

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Apa2 saja hari ini..  

Saturday, July 3, 2010

Hi, Salam...
Hari ini tiba2 ada mood update blog.. tapi kali ni nak update citer yg terjadi malam tadi n hari ni je lah.. *hmm bunda tgh malas upload foto banyak2 okey :P..

-MP4-
Dijadikan citer semalam ayah ada 'bollywood nite dinner'. ofis dia buat kat sunway hotel. Sayangnya ayah tak menang lucky draw kali ni.. takpe lah.. kurang2 dpt Mp4, free2 jer ofis dia bagi untuk seribu staff yg datang dinner mlm tu.. not bad lah!! boleh bagi bunda n Naddim pakai Mp4 tu kan ;)




-Kunci Rumah-

Ada apa dengan kunci rumah?? hmm.. yang jelas ini bukan kunci rumah kitorng yea.. alkisahnya hari ni kami 4 beranak nak pergi lunch kat 'Restoran seri kembangan paradise' kat mana lagi klu bkn kat seri kembangan la haha *area rumah kitorg.
On the way pi sana, tgh asyik berborak dlm kete tiba2 tayar belakang keta sebelah kanan bunyi semacam,, apalagi berenti la kat tepi jln tu :(.. sekali tgk apa benda yg sangkut kat tayar tu rupanya 'serangkai kunci rumah org!!' , siapa org tu saya pun tak tau..huhu, masyaAllah... ingatkan paku jer blh cucuk tayar, kunci rumah pun blh nak menyelit dlm tayar.. hmm apa2 je lah.. kesimpulannya sekarang tayar tu ada kat bengkel untuk ditampal,, pukul 5ptg nnt siap kot.. taukeh bengkel tu kata "Aiyaaa.. manyak lugi lorr,, tayar baru sudah kena tampal.. " hmm apa nak buat taukeh..takde ong lalu jalan tu hari ni :'(

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


HappY FatHer's DaY, AyaH!!  

Sunday, June 20, 2010

20 June 2010,
Hari ini adalah 'Hari Bapa Sedunia'
Hari special buat ayah..
Bunda, Naddim & Dinda ucapkan :

"Happy Father's Day, Ayah!!"

*Semoga Ayah tetap jadi kebanggaan kami,
*Akan tetap menjadi Ayah yg baik & penyayang
*Segalanya buat kami,
*Dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki oleh Allah untuk kita sekeluarga,
*Dipermudahkan oleh Allah dalam setiap urusan kerja,
*DiLindungi & diberikan Kesehatan yang berpanjangan oleh Allah.. Aminnn..


ini LO father's day yg bunda buat untuk Ayah pada june'08..
*Pertama kalinya suamiku bergelar ayah ^^

Ini LO father's day buat Ayah ditahun berikutnya, june 2009.
*Anak ayah masih seorang,, anak bujang semata wayang~


Tahun ini Ayah dah jadi bapa kepada 2 orang anak..
Naddim & Dinda.. Alhamdulillah..

Bunda, Addim, Dinda Sayaaaaaaaaaaang Ayah!!
Jaga Kesihatan Selalu yea Ayah!! WE LOVE U A LOT!! Muahhhsss

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Wesak day Holiday plus kids & fever..  

Tuesday, June 8, 2010

Salam..
Cuti wesay day 28 may lepas kami meluangkan masa bersama di ILham Resort Port Dickson..
Tak plan langsung nak gi sana.. dan xde plan langsung nk pi bercuti sebenarnya.. hehe
Tiga hari sebelum tu abg Taza -->hubby k'nana (my hubbys cousin) call hubby,, dia ajak kitorang join sekali cuti2 mereka di PD sekeluarga.. disebabkan memang xde plan apa2 kitorang pun join lah.. tapi kitorang terpaksa balik awal dari mereka (2H1M jer) coz hubby terpaksa attend wedding boss dia @Berjaya times square hotel pada sabtu malamnyer...
*Thank to kak nana & abg taza.. hope next time kiter dapat cuti2 together2 lagik yek.. ;)



Dinda with nek Ani *jarang2 jumpa tapi bila jumpa dinda terus melekat ngan nek ani.. ;)

abg fawwaz pujuk dinda masuk pool..

Naddim sebelum demam..


dads girl.. :)

kemas...bilik sebelum kena rogol.. hehe

lepas mandi pool naddim pun tido..
time tido tulah baru prasan demam dia datang balik..
*2hari sebelum tu dia mmg dah demam pun, tapi ok balik.. ingatkan dah ok sepenuhnya :(

baby dinda di gode abg danial & kak alisya..^^

antara menu BBQ malam tu..



budak demam @ BBQ party huhu..

malam demam,, siang ok balik.. ptgnyer demam balik.. haiyaaaaa!!....







@blue lagoon beach...

get ready mandi laut... *malamnyer naddim demam balik.. adik oya pun sama :'(

2 hero pojaaan hati ku... kahhhh

lepas berjemur kulit pun makin gelap.. hehe


AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


HaPPy 3rd BirTHdaY My SoN!!  

Monday, May 10, 2010

HAPPY
3rd BIRTHDAY
TO MY VERY MUCH
BELOVED SON


Today, 10.05.2010 is Naddim's 3rd Birthday. How fast time flies..
Semoga Naddim menjadi anak yang sholeh.. diberikan kesehatan yang baik.. serta selalu dilindungi olehNya.. Amin




You are not baby anymore son!! Bunda & Ayah will always love u forever n ever..


-His 2nd Birthday in May 10, 2009-

- and this is Naddim's 1st birthday boy in 2008-

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Blog Widget by LinkWithin