Apa2 saja hari ini..  

Saturday, July 3, 2010

Hi, Salam...
Hari ini tiba2 ada mood update blog.. tapi kali ni nak update citer yg terjadi malam tadi n hari ni je lah.. *hmm bunda tgh malas upload foto banyak2 okey :P..

-MP4-
Dijadikan citer semalam ayah ada 'bollywood nite dinner'. ofis dia buat kat sunway hotel. Sayangnya ayah tak menang lucky draw kali ni.. takpe lah.. kurang2 dpt Mp4, free2 jer ofis dia bagi untuk seribu staff yg datang dinner mlm tu.. not bad lah!! boleh bagi bunda n Naddim pakai Mp4 tu kan ;)




-Kunci Rumah-

Ada apa dengan kunci rumah?? hmm.. yang jelas ini bukan kunci rumah kitorng yea.. alkisahnya hari ni kami 4 beranak nak pergi lunch kat 'Restoran seri kembangan paradise' kat mana lagi klu bkn kat seri kembangan la haha *area rumah kitorg.
On the way pi sana, tgh asyik berborak dlm kete tiba2 tayar belakang keta sebelah kanan bunyi semacam,, apalagi berenti la kat tepi jln tu :(.. sekali tgk apa benda yg sangkut kat tayar tu rupanya 'serangkai kunci rumah org!!' , siapa org tu saya pun tak tau..huhu, masyaAllah... ingatkan paku jer blh cucuk tayar, kunci rumah pun blh nak menyelit dlm tayar.. hmm apa2 je lah.. kesimpulannya sekarang tayar tu ada kat bengkel untuk ditampal,, pukul 5ptg nnt siap kot.. taukeh bengkel tu kata "Aiyaaa.. manyak lugi lorr,, tayar baru sudah kena tampal.. " hmm apa nak buat taukeh..takde ong lalu jalan tu hari ni :'(

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Blog Widget by LinkWithin