Naddim's at 1st day of preschool  

Thursday, June 23, 2011

June 13, 2011..



Naddim's at 1st day of preschool.. hopefully this is only the beginning of great things to come and I'm hoping the rest of the day goes well and that he is happy and successful.. InsyaAllah.. Gudluck my boy!! luv u alwyz..



with his new friends.. Still give the 'hi5 smile' in the monday morning.. bersemangat!! masih pagi la katakan hehe.. tapi.. tapi.. tapi.. lain pula jadinya bila dah 12noon.. apakah yg terjadi??? jeng jenggg





to be continue...

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Meet and greet" Ultraman Mebius & Cosmos at Sg.Wang Plaza  

Monday, June 6, 2011

Salam & Hi..

5 june yang lalu kami bawa Naddim berjumpa Superhero pujaan hatinya.. ULTRAMAN COSMOS & MEBIUS at Sg.Wang Plaza KL. Bunda dapat tau ada 'meet n greet otomens' tu pun dari kawan facebook bunda sehari sebelumnya.. kebetulan skali kan kan!! mmg dah rezeki Naddim la agaknya hehe


On the way ke sg. wang Naddim tanya berulang kali..

Naddim : "kita nak pergi mana ayah??"

Ayah: " pergi jumpa otomen la.."
Naddim : "haa pergi beli otomen?!?! yeayyy!!"

Ayah : "bukan beli.. tapi jumpa otomen terusss..."

Naddim :"Wow!! jumpa?! Wow!! betul ker nie????"

Haha..



Lihatlah ramainya org yg beratur menunggu giliran foto2 with the otomen.. 1 photo = rm10 only :) kenangan2an la katakannnn..

koleksi keluarga besar ultraman.. segala mak bapak atuk moyang ultraman bagai ada rupanya.. bunda baru tau lorrr :p



Ayah belikan Naddim DVD Ultraman SHJ.. mainan2 tak payah beli kat sini.. manyak mahal Ooo



"mana satu aku nak pilih ni.." rambang mata lol



Naddim's Family with Ultraman Mebius :D


Bro & sister with Ultraman cosmos ( actually bunda pun confuse mana satu yg cosmos n mana satu yg mebius??!! hahaah)



Mainan ni pinjam utk posing only haha! nak beli mahal sgt.. tak baloi.. sib baik naddim jenis tak paksa minta beli.. baik nyer budak hehe tgk tu takat tangkap gambar jer dia dah happy :) naddim called that toy is 'SESAKSE' (raksasa) :D











yeay dapat dvd otomen!!



Naddim happy tak terkata ;)))

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Happy turn-4 Naddim !  

Sunday, May 15, 2011

10.May.11

Happy 4th Birthday Naddim!!


Selamat Ulang tahun yang ke-4 my little boy..
How fast time flies.. but u're still my cutie baby boy













Semoga Naddim sehat selalu, bertambah segala kepandaian, dan jadi anak yg sholeh.. Amin

We love you so much Abang Naddim.. mwahhh!!

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Hari-hari "hari Ibu" :)  

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's day to all moms in the world :)


Semalam bunda pun dapat hadiah sempena 'mother's day'.. Happy dapat gift dari anak2 tercinta, meskipun tau hadiah itu sebenarnya datang dari ayah addim n dinda hehehe

Apa2pun bunda ucapkan banyak2 terima kasih to u Ayah, Addim n Dinda.. you all are my back bone.. bukan hadiah yang bunda sangat harapkan, tapi kasih sayang kalian yang bunda perlukan.. bagaikan nafas dalam hidup bunda.. really2 need that love love love mwaahhh :*


TAPI kan.. sebenarnya semalam, ada lagi hadiah yang bunda rasakan sangat2 special buat bunda.. Alkisah semalam masa dalam perjalanan nak pergi dinner @wangsawalk, bunda yg tengah ala2 moody+migrain tetiba rasa sungguh terharu saat naddim nyanyi lagu ibu dengan pelat2 bahasa budak umur 4thn.. sangat rasa terharu sebab tahun lalu bunda yg ajar naddim nyanyikan lagu tu.. but tahun ni dia nyanyi sendiri tanpa di minta.. terlihat ketulusan dan keikhlasannya menyanyikan lagu tu sambil senyum2 sengih2 tanpa dosa..

"Ibu.. ibu.. engkaulah ratu hati ku..
Bila ku berduka.. engkau hiburkan selalu.."
-Naddim

Thank you so much son.. Bunda really love u n adik oya.. Mwahhh
semoga bunda akan rasakan kehangatan kasih sayang kalian sampai bila-bila.. InsyaAllah Amin


ni pulak bunda with mama bunda.. bunda love her.. addim n dinda pun cayaaangggg nenek


"Nek.. bila nak datang sini.. boleh kita celebrate mom's day sama2 :) Addim n dinda rindu nenek!" huhuhu miss u ma.. all the best for u.. dunia akhirat InsyaAllah :*




***

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


You're Still The One  

Monday, May 2, 2011



***

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holdin' on
We're still together still goin' strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
you're still the one I want for life

you're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good nite :*

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

They said, "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby...

***

--->> "Jadi inget jaman2 smu thn 98..
rajin buka Mtv.. denger lagu ini pagi2" ^.^


and now 12.23AM.. I-Miss-U Kerk :*

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


My Implanon for 3years  

Saturday, April 30, 2011

Salam n Hi...

Setelah sekian lama pikir punya pikir.. bincang nyer bincang.. akhirnya 28 April '11 yg lepas saya ambil keputusan untuk pasang implanon saja. alasannya :



.. of course sebab belum bersedia nak lalui ceaser lagi. Sebelum ni dokter pun dah bagi tau disebabkan dah dua kali operation bersalin maka next persalinan pun nnt mungkin akan operation juga.. dan dokter juga menyarankan supaya saya menjarakkan kehamilan dlm 3-4thn lagi untuk kebaikan ibu dan bayi..




Setelah discuss ngan hubby, saya pun buat temujanji ngan klinik Nur Sejahtera-LPPKN KL.. then esoknya datang, terus pasang. Awalnya cukup takut gak tengok jarum n benda yg nk dimasukkan tuh.. tp Alhamdulillah tak sampai 1minit siap pasang.. and nextweek akan ada temujanji lagi untuk check my arm n buat ujian papsmear pula..




Harap semuanya berjalan lancar sepanjang 3 tahun kedepan ini.. bak kata orang "kita manusia hanya mampu merancang, namun segala kuasa hanya Allah yg menentukan" :) Semoga Tuhan melimpahkan rahmat dan hidayahnya buat keluarga tercintaku.. Aminn :)



***

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post


Blog Widget by LinkWithin